Tantrakurssit pareille ja sinkuille


tantrakurs
Erilaiset tantrakurssit perustuvat käytännön harjoituksiin ja ”opit” omien kokemustesi kautta. Harjoitukset/meditaatiot voivat johtaa hyvin erilaisiin kokemuksiin eri ihmisillä ja sama harjoitus voi antaa sinulle hyvin erilaisia kokemuksia ja viestejä itsestäsi riippuen milloin ja missä tilanteessa teet harjoituksen. Eli oikeaa tai väärää ”tulosta” ei ole vaan tulet kokemaan juuri sen mitä sillä hetkellä tarvitset.
Tantriset harjoitukset/meditaatiot toimivat avaavasti ja vapauttavasti, siis auttavat sinua avaamaan sydäntäsi, tulemaan kontaktiin seksuaalisuutesi kanssa ja syvimpien tunteittesi kanssa samalla kun mahdollisia lukkoja avautuu ilman että sinun tarvitsee niitä sen kummemmin analysoida.

Kurssien aikana työskentelemme paljon kehon ja hengityksen kanssa tanssin, kosketuksen ja hiljaisen meditaation avulla. Teemme harjoituksia yksin, pareittain tai pienissä ryhmissä. Sinulla on mahdollisuus tehdä harjoituksia eri ihmisten kanssa. Vaikka osallistut kumppanisi kanssa suosittelemme että välillä teet jotain harjoituksia muitten kanssa. Kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia ja niitä voidaan muunnella jokaiselle sopiviksi!

Kurssien aikana päätät itse jos haluat, tai kuinka paljon haluat vaatetusta vähentää eri harjoituksissa. Intiimeissä harjoituksissa vieraan kanssa haluamme kuitenkin että sinulla on alusvaatteet päällä tai että muulla tavoin välttelet suoraa yhteyttä sukupuolielinten välillä. Vaikka useissa harjoituksissa työskentelemme myös seksuaalisen energian kanssa harjoituksiin ei sisälly yhdyntää tai sen tapaista yhteyttä. Tantrailloissa tehdään kaikki harjoitukset puettuna!

Tantra on laajimmillaan tapa elää ja katsoa maailmaa rakkauden, hyväksynnän ja läsnäolon kautta. Tantrassa seksuaalisuus on hyväksytty ja arvostettu osa elämää. Tantrinen seksuaalisuus on luonnollinen ja henkinen seksuaalisuus jolla on tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Tantrinen työskentely on monelle toimiva tie itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen sekä seksuaalisuuteen liittyvien lukkojen ja ennakkoasenteiden purkamiseen. Parisuhteessa tantra voi auttaa syvän luottamuksen rakentamisessa sekä pakkomielisestä omistushalusta luopumisessa itseluottamuksen ja itseen kohdistuvan rakkauden vahvistuessa.

Tantran tavoite ei niinkään ole seksielämän parantaminen vaan pikemminkin arjen tarjoamien lukemattomien tilanteiden ja kohtaamisten hyödyntäminen, myös seksin alueella, apuna meditaation, rakkauden ja läsnäolon kokemuksen syventämiseen elämässä.Kalenterista löydät erilaisia kursseja ja tapahtumia!