thumb_Shanti-8363_1024

Shanti Limnell


Sedan hösten 2017 bor jag i Portugal där vi håller på att skapa ett litet kurscenter och redan driver eko-B&B. Ekologiskt - andligt tänkande styr min verksamhet både som privatperson och företagare, terapeut och kursledare.
Jag är mor till fyra härliga barn, mormor till fyra barnbarn. Hela mitt vuxna liv har jag levt i kollektiv med folk från olika länder och kulturer, med olika livshistorier som lärt mig mycket. Jag ser mina medmänniskor som speglar och alla slags förhållanden som de bästa av alla lärare.


År 1998 var jag en tid i Indien för att lära mig mera om meditation och Tantra.
Under flera års tid praktiserade jag
Tantra under ledning av min lärare Radha C. Luglio.
Några andra av mina lärare som jag gärna vill nämna är:
Devapath (andningsterapi), Markku Väätäinen och MarjoTimoria (sexual- och parterapi utbildning), Svagito Liebermeister och Karen Hedley (Family Constellation utbildningar), Barbara Carellas USA, Hariprem och Gitama, Charlotte och Anam Norell (tantra).
Sedan 2003 har jag hållit kurser i Tantra och meditation i Finland, Sverige och Estland.
Åren 2008-2010 har jag varit lärare på Sexsibilitycoach utbildningen i Sverige och utbildat de två första årgångarna av Sexsibilitycoacher.
Jag håller Tantrakurser själv och tillsammans med andra och jobbar också med sexual- och parterapi samt Tantrasessioner på min privatmottagning. Jag jobbar även med Familjekonstellationer både enskilt och i grupp.


Tantric Life Coach
Sexual- och parterapeut
TRE II instruktör
Sexsibilitycoach
Familjekonstellations facilitator
Shindo avspänningsinstruktör
Lösningsfokuserad arbetshandledare