Tid tillsammans


1901522_10203271742860324_2010373856_n_1024
Vi erbjuder privatsessioner och möjlighet till kvalitetstid tillsammans i Ekenäs. Tillsammans skapar vi ett lämpligt paket för Er. Ni kan välja mellan parterapi, coaching, tantraövninger, massage undervisning, dans, meditation, kum nye tibetansk yoga, shindo stretching och olika behandlingar.
Vi omringas av vacker skärgårdsnatur som lämpar sig för promenader och ridturer, på sommaren kan ni ro ut med båten eller paddla med kayak.

Ni kan komma för en dag eller övernatta, måltiderna kan ni beställa av oss, tillreda själv eller kanske Ni vill äta ute på någon av de mysiga restaurangerna i området, Ekenäs, Hangö, Fiskars.

Genom att släppa kravet på prestation inom sex kan du vara mera närvarande med din partner och med din egen njutning, du kan lugna ner tempot och hitta en otrolig njutning i avslappning och långsamhet. Du kan utveckla din sensitivitet och har i långsamheten tid att känna mer och på ett nytt sätt. Tidsmedvetenheten försvinner och du får en möjlighet att flyta fram i flödet av en obeskrivlig dal-orgasm!