Palaute kursseista ja hoidoista


Lotus63444

Tantrakurssit


”Koko ruumini hymyilee kun muistelen... Tämmöisetkin kokemukset täyttävät, uskon minä, koko universumin ja ovat ikuisesti minun.” -S 2013

”Olemme käyneet monenlaisilla parisuhdekursseilla, ihan mukavilla sellaisilla, mutta tämä toi ehdottomasti meille eniten uusia positiivisia ajatuksia ja kokemuksia, paljon rakkauden tunnetta, ja halua oppia lisää. Meille suurimpia tunteita herätti kohtaamisharjoitukset, kundalin meditaatio, viimeisen päivän viimeinen tanssi side silmillä sekä ylipäätään kaikki koskettaminen niin puolison ja itseni välillä kuin muiden kurssilaistenkin välillä. Miten hyvältä vieraan ihmisen kosketus voikaan tuntua, kun siinä on aitoa tunnetta mukana. Kurssilla oli ilmeistä aito välittäminen, läsnäolo ja kuunteleminen, ei missään määrin arvostelua, ihmetystä tai kummastelua, mitä keskustelua ikinä esille nousikaan.

Kiitos Shanti vielä saamastamme tunteesta ja henkisestä kosketuksesta! Samoin suuri Kiitos taitavasti järjestetystä kurssista! Nautimme suunnattomasti kaikesta! Olet monitaituri ihmisen tunteiden ja kasvun pyörteissä.
Nämä ylistyssanat kumpuavat aidosta ilosta, onnesta ja tunteesta, jota kurssisi toi meille tullessaan :)” J&R 2013

”Sydämeni ja koko olemukseni pohjasta kiitän sinua ja Aleksia kurssista. 
Koin hyvin voimakkaasti, että olen jonkin uuden alussa, maailmani ei ole enää ihan entisellään eikä paluuta ole.Puhuimme paljon J'n kanssa kokemuksistamme ja tuntuu jo nyt, että kurssi lähensi ja auttoi meitä todella paljon. Ihanaa!” A&J 2013

”Kurssi oli yksi parhaimmista, joihin olen koskaan osallistunut (niitä on ollut aika paljon). Vihdoinkin toiveeni toteutui ja sain käsitellä asioita, joita olin mielessäni jo pitkään ajatellut ja unelmoinut. Oli mielenkiintoista todeta, että Tantra on mitä suuremmissa määrin mielen tarkkailua"

"Tuntui kun olisi asunut toisella planeetalla jossa huolenpito, läsnäolo ja myötätunto ovat keskipisteessä... Oli aivan mahtavaa kokea sellaista luottamusta ja yhteenkuuluvuutta. Minulle osallistuminen oli suuri askel ja nyt tunnen itseäni ehdottomasti elävämmäksi ja läsnäolevammaksi!"

"Meille oli paljon uusia ja mullistavia kokemuksia. Fyysisesti tunnen moninkertaisesti entiseen verrattuna"

"Kotiin palatessa voin todella hyvin....heräsin yöllä 02.30 ja olo oli täysin levännyt....merkillinen tunne että pimeä, miellyttävä, syleilevä, turvallinen yö saattoi täyttää minut sellaisella energialla....ei kannattanut jatkaa nukkumista. Nousin ja keitin teetä, kuuntelin Tantramusaa ja katselin tyyntä Öresundia joka kimalteli kuunvalossa...,ja pimeydestä huolimatta menin terassille ja kuuntelin mustarastaan laulua....aivan taivaallista....tuskin olisin kokenut tämän hetken niin voimakkaasti ellei mieleni olisi ollut niin tyydytetty. Päätin tulla myös jatkokurssille"

"Tämä oli toinen kerta kun osallistuin ja kurssi ylitti kaikkia odotuksiani. Erityisesti harjoitus jossa istuimme ympyrässä ja paria vaihdellen kohtasimme kaikkia, oli aivan mahtava. Käsitykseni Tantrasta muuttui täysin. Myönnän että yksi syy osallistumiselleni oli mahdollisen kumppanin löytäminen, mutta tämän harjoituksen jälkeen ymmärsin ettei se ole pääasia, vaan toisen kohtaaminen syvemmällä tasolla, riippumatta mitä tunnen tätä ihmistä kohtaan! Oli mahtavaa kokea näitä kohtaamisia sielullisella tasolla. Koin sellaista uskomatonta rauhaa ja harmoniaa jälkeenpäin ja tuntui kun olisin ensi kerran todella nähnyt toisia, ja olivat kaikki niin kauniita"

Yin-hieronta

”olo on hieno, tuntemukset ovat ikään kuin herkistyneet, aistit ovat kirkkaat ja responssi suhteessa ihmisiin on ollut välitön. Hyvä olo voi olla pienestä kiinni. Mielestäni olen aina aistinut varsin hyvin ihmisten energiatiloja ja tänään kohdatessani ihmisiä eri tilanteissa olen aistinut voimakkaasti myönteisten ihmisten energioita.” Mies 49v