Tapahtumat 2018


Tantraillat Joogakoulu Shantissa jatkuvat kouluttamieni TLC-ohjaajien johdolla.
Tarkempaa tietoa Tantric Life Coach sivuilta http://tantriclifecoach.fi


tulpanvykort_1024

Wild Heart Transformation
Elontulessa 29.11. 2018 - 21.7 2019
Simo Annala TLC
Katri Teerilahti TLC

Tantra on voimakas polku kohti muutosta ja heräämistä. Vuodesta 2012 lähtien TLC-koulutuksia – Tantric Life Coach training – vetäessäni olen huomannut oppilaitteni käyvän läpi perusteellisia muutoksia omassa elämässään ja omissa asenteissaan. Siksi ensimmäisen koulutusvuoden nimi on Wild Heart Transformation. Koulutuksen sisältö muotoutuu matkan varrella ja valmistelee oppilaita toiselle vuodelle, jonka päätteeksi he saavat Tantric Life Coach -sertifikaatin.

Koulutuksen sisällön muotoutumisella tarkoitan sitä, että eri moduulien sisältöä ei ole päätetty tarkasti etukäteen. Noudatamme sen sijaan koulutuksessa syntyvää energiaa ja käsittelemme harjoitusten, kokemusten jakamisen ja meditaatioiden aikana esille nousevia asioita.
Tärkeimmät käyttämämme menetelmät ovat tantriset harjoitukset, meditaatio, TRE-tärinäterapia (Tension and Trauma releasing Exercises), kehotyöskentely sekä kosketus- ja hengitysharjoitukset.

Matkan tarkoituksena on luoda voimakkaampi ja mutkattomampi yhteys omaan sydäntilaan. Sydän on spontaani ja villi.
Kun olet yhteydessä omaan sydäntilaasi, olet myös yhteydessä omaan totuuteesi, tunnistat omia rajojasi ja omia tarpeitasi. Tunnet itsesi vapaammaksi tekemään elämääsi rikastuttavia ja rohkeita valintoja. Uskallat elää täydemmin! Esimerkilläsi pystyt innostamaan ja tukemaan myös ystäviäsi. Pystyt vaikuttamaan omaan elinympäristöösi ja maailmaan positiivisella tavalla.

Wild Heart Transformation on yksivuotinen prosessi, joka koostuu kolmesta 3-päivän jaksosta Simo Annalan ja Katri Teerilahden johdolla sekä pienryhmä tapaamisiin. Koska matkaa taitetaan saman ryhmän kanssa, se eroaa monista tavallisista tantrakursseista. Koko ryhmän yhteinen prosessi ja tutut osanottajat mahdollistavat joka kerta entistä syvemmän matkan.
Välitapaamiset sovitaan ryhmän alkaessa!

Ensimmäisen vuoden jälkeen päätät, haluatko syventää omaa prosessiasi ja oppia käytännön taitoja tantrisen lähestymistavan ammattimaiseen käyttöön.

Jos haluat elämääsi muutosta ja sinulla on rohkeutta haastaa itsesi ja toimia maailman kannalta merkittävällä tavalla, koulutus voi olla juuri sinua varten!

Ohjaajien esittely:
okänt
Simo Annala

Tantrinen tieni alkoi aikanaan taolaisista energiaharjoituksista, ja jatkui siitä luontevasti Shantin luo Tammisaareen Tantric Life Coach -koulutukseen. Valmistuin TLC-koulutuksesta kesällä 2016, ja sen jälkeen olen ollut avustajana WHT- ja TLC-ryhmissä. Matkalla mukaani tarttui oppeja tantrisesta energia- ja kehotyöskentelystä, sekä tantrisen joogaopettajan pätevyys kansainvälisiltä kentiltä. Lisäksi inspiraatiota minulle on tuonut lukuisat muut menetelmät ja työpajat, tanssista TRE:hen, unohtamatta traditionaalisen tantran opintoja joogakoulu Shaktassa. Katrin kanssa olemme aiemmin järjestäneet kaksi parikurssia, ja yhdessä muiden ohjaajien kanssa tantra-iltoja ja työpajoja Turussa ja Helsingissä. Kirjoitan tantra-aiheista blogia osoitteessa Allthingstantra.com/blog

Minulle tantra tarkoittaa tällä hetkellä laajentumista, laajentumista aina koko universumin ääriin saakka, sekä samaan aikaan sukellusta syvälle, syvälle itseeni. Tantrassa minua erityisesti kiehtoo kehomme energiat ja niiden hallinta ja käyttäminen kasvun tukena. Tantran avulla voimme löytää takaisin oman ja todellisen itsemme luo. Tulla vapaammaksi ja aidommaksi, eheytyä ja oppia nauttimaan elämän virrasta. 

Olen innoissani päästessäni ohjaamaan pitkäkestoista kurssia, saman ryhmän kanssa! Nähdään kurssilla!

okänt
Katri Teerilahti

Löysin tantran hieman vahingossa kun totesin, että kasvatustiede elämäntehtävänä ei tule sydämestä, kokonaisuudesta, vain ajatuksista. Olen aina tuntenut vetoa ihmisten kanssa työskentelyyn, herättelyyn ja innostamiseen. Minulle on tärkeää tasavertaisuus ja oman voiman tukeminen, tavallaan en usko että olisi olemassa muuta opettajaa kuin jokainen itse itselleen, ja silti tai juuri siksi löydän itseni ohjaamasta muita. Olen tehnyt viisi vuotta vapaaehtoistöitä nuorten kanssa Prometheus-leirin tuki ry:ssä. Ohjasin leirejä, koulutin tiimiläisiä ja niiden kouluttajia, suunnittelin koulutussisältöjä. Nuo vuodet opettivat minut kuuntelemaan, aistimaan ryhmän tunnelmaa ja janoamaan ihmisenä kasvua. Suhtaudun elämään alati aukeavana oppimisen ja tutkimisen kenttänä, ja tämä voimistui entisestään aloittaessani oman Wild Heart Transformationin 2014. Tuntui siltä että koko elämä palveli koulutusta, ajat kurssiviikonloppujen välissä tarjosivat aina uusia harjoituksia soveltaa oppimaansa. Tantran tie on todella tarjonnut minulle keinot ja alustan toteutua kokonaisena ihmisenä, ei pelkästään järkevänä olentona. Olen antanut enemmän ohjaksia kehoni viisaudelle, sydämen spontaaniudelle ja intuitiivisuudelle Tantric Life Coachina ja TRE-opintojen myötä.
Valmistuin TLC:ksi 2016 ja ryhdyin heti hommiin. 
Olen ohjannut tantrailtoja Tampereella siitä lähtien ja teen tantrisia hoitoja.
 
Perustin yrityksen, Soma Tantran, vuosi sitten.
www.somatantra.net Viime vuoden sain myös olla avustamassa WHT-ryhmää.Päivämäärät 2018 - 2019
28.11 - 2.12 2018
28 - 31.3 2019
2-5.5 2019
16 - 21.7 2019

Hinta: 1450€ + täyshoito 75€/vrk
Hakeminen tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus jossa kerrot vähän itsestäsi sekä miksi haluat tähän koulutukseen,
sähköposti: shantilimnell@gmail.com

Tantric Life Coach

Vetäjä: Shanti Limnell

Tantric Life Coach koulutuksessa opit tekemään yksilövalmennusta, tekemään tantrista kehotyöskentelyä sekä ohjaamaan ryhmiä, meditaatioita ja tantrisia harjoituksia. Osana ryhmän prosessia saat mahdollisuuden käsitellä ryhmässä esiin nousevia sekä henkilökohtaisia että ammattimaisia haasteita. Voit kehittää omia ilmaisu- ja viestintätaitojasi sekä harjoitella palautteen antamista ja vastaanottamista rakentavalla ja rakastavalla tavalla. Luot vahvemman yhteyden ja luottamuksen itseesi, opit rentoutumaan ja keskittymään haastavissa tilanteissa.

Tantric Life Coach -koulutus koostuu kahdesta 5-päivän moduulista ja yhdestä kuusipäiväisestä kesätapaamisesta, jolloin jokainen esittelee ryhmälle oman lopputyönsä.
Lisäksi järjestetään pienryhmätapaamisia moduulien välissä jotka osittain käydään Skypen välityksellä minun kanssa ryhmä-työnohjuksina. Koulutukseen kuuluu muutamien kirjojen lukeminen ja esitysten laatiminen ryhmän muille jäsenille.
Koulutuksen aikana on suositeltavaa käydä omassa terapiassa tai vastaavassa jos ei ole aikaisemmin käynyt!
Päivämäärät 2018 - 2019
25 - 30.9 2018
2 - 6.1 2019
22 - 28.7 2019